Visst vore det skönt att få teknikproblemen fixade av ett proffs?

Funkar all IT hemma helt klockrent? Då har du kanske inte hittat helt rätt. Om den inte gör det, hjälper vi på GetGeek dig.

Vi säger att vi hjälper människor med deras vardags-IT. Det kan vara allt från krånglande internet och WiFi till när barnens spel inte funkar längre på datorn.

Till oss hör du av dig och berättar vad du behöver hjälp med, så ordnar vi det. Som stolta tekniknördar kan vi hjälpa dig med det mesta inom IT och teknik.

Vill du veta mer om oss på GetGeek? Här berättar vår grundare John vår story.

Hembesök

 

399 kr/h

efter RUT-avdrag

Distanssupport

Första halvtimmen

169 kr

Därefter 89 kr per kvart

Allt det vanliga och lite till...

Här är några av de vanligaste problemen som människor hör av sig till oss om:

WiFi/Nätet krånglar

När nätet hemma krånglar fixar vi problemet. Kanske är räckvidden dålig, eller så har en enhet svårt att ansluta? Hör av dig till oss direkt så slipper du gå och grubbla över problemen.

Barnens spel funkar inte

Det är onödigt att barnen ska vara ledsna över att spelen krånglar. Du har antagligen tillräckligt att göra utan att lära dig felsöka. Hör av dig till oss istället så fixar vi direkt.

Datorn krånglar

Kanske har du fått virus? Eller går datorn slött? Småproblem med datorn kan vara nog så frustrerande. Hör av dig till oss direkt istället så slipper du vara frustrerad.

Det här är såklart bara några få exempel. Oavsett vad du behöver hjälp med inom
IT och teknik så är en Geek aldrig långt borta. Prova oss idag!

Varför ska jag välja GetGeek?

Geek är det engelska ordet för nörd. Det beskriver oss precis. Vi är stolta nördar som brinner för IT och teknik.

Kunskap är däremot inte allt. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker. Både i den kompetenta hjälpen du får, men också med den Geek som kommer hem till dig.

Våra Geeks är certifierade av oss och har genomgått en bakgrundskontroll. För att du ska känna dig trygg.

Tycker du det är spännande att lära dig lite mer om hur tekniken fungerar? Din Geek berättar gärna mer om hur de löser dina problem och hjälper dig hänga med.

Dessutom försöker vi aldrig sälja på dig teknisk utrustning. Vi står helt oberoende och tjänar inte pengar på vad du köper. Därför rekommenderar vi bara saker som är rätt för dig. Att du ska bli nöjd med vår hjälp är vårt enda intresse.