Svar på de vanligaste frågorna

Vi har en uppdaterad policy som gäller för de hembesök vi behöver utföra. Du kan läsa policyn här: https://www.getgeek.se/policy-vid-covid-19/

En Geek är någon som älskar teknik. Vi som jobbar här är alla Geeks som brinner för att hjälpa andra med våra tekniska kunskaper.

En Geek är någon som älskar teknik. Vi som jobbar här är alla Geeks som brinner för att hjälpa andra med våra tekniska kunskaper.

Ibland kan vi vara hos dig inom en timme, ibland inom 48h för engångs uppdrag.
Vanligtvis är en Geek hos dig inom 24h.

Nej, vi har anpassat oss till att våra kunder oftast vill ha assistans utanför ordinarie kontorstid.

Våra Geeks har oftast detta som ett extra jobb vid sidan av högskolestudier eller annat jobb.

Ja! Ring eller maila oss så ordnar vi givetvis ett presentkort för dig att ge bort.

Vi är i princip verksamma i hela landet, troligtvis har vi en Geek även där du bor.
Hör av dig till oss så kontrollerar vi att vi finns där just du bor.

Ja! All personal hos GetGeek AB är säkerhetskontrollerad och kvalitetssäkrad. Vi har även kontrollerat alla våra Geeks i polisens belastningsregister. Så du kan känna dig trygg.

Om ditt maximala RUT-avdrag redan har förbrukats ligger betalningsansvaret för mellanskillnaden hos dig. En Geek som kommer hem till dig kostar 349 kr per timme efter RUT-avdrag.

Du betalar för minst 1 timme och tar det längre tid så debiterar vi per påbörjad halvtimme.

Faktureringsavgift för e-post faktura är gratis. Vill du ha faktura per vanlig post kostar det 20 kr i faktureringsavgift. I vissa fall köper kunder hårdvara genom oss, då kan det bli en leveransavgift för hårdvaran hem till dig.

Ja! Vi garanterar kvalitén på det arbetet vi utför. Skulle du inte vara nöjd med vårt besök, hör av dig så löser vi det.

Det har än så länge aldrig skett men skulle något gå sönder eller oväntat problem ske så har vi en ansvarsförsäkring på 10 MSEK från Trygg-Hansa.

När du bokar uppdraget så går det inte att med 100% säkerhet veta hur lång tid uppdraget kommer att ta då det kan bero många saker som är svårt att få reda på över telefon. Det vanligaste är dock att det tar mellan 1 och 2 timmar. Skulle det vara ett problem som är svårlöst och drar ut på tiden så har du rätt att avsluta uppdraget när du vill.

Vårt timpris till privatkunder är 349 kr/h efter RUT-avdrag. Minsta debitering 1 timme därefter per påbörjad halvtimme.

Vi har funnits som bolag sen 2016, men vi som arbetar i företaget har tillsammans över 300 års erfarenhet av IT, support och bredband.

Ja! Alla våra Geeks har anställningsavtal direkt med Getgeek AB.

Vi tar med andra ord arbetsgivaransvar och betalar ut lön. Vi umgås alla tillsammans på nätet då vi finns utspridda i hela landet.

Enligt skatteverket gäller följande regler (öppnas i ett nytt fönster)