Hjälp med IT och teknik till kontoret

Låt inte strul med tekniken förstöra arbetsdagen. Vi löser IT och teknikproblemen på kontoret när de uppstår så att du kan lägga din tid på mer värdefulla saker, som dina kunder.

699 kr/h

exkl. moms

En personlig tekniker till kontoret vid behov.

De flesta företag hanterar sin IT och teknik själva i början. Men vid en viss punkt tar det bara tid. Samtidigt är de för små för att anställa en IT-ansvarig och har för litet behov för att hyra in stora IT-bolag.

Varför ska det vara svårare för företag att få hjälp med IT och teknik än det är som privatperson? Det förstår inte vi. Därför kan du lika enkelt beställa din Geek till kontoret som till hemma.

Hur funkar det?

1. Gör en intresseanmälan

När du gjort en intresseanmälan hör vi av oss och ser till att vi är rätt match för dig.

2. Boka din Geek

När problem uppstår hör du enkelt av dig till oss och bokar din Geek som kommer ut till kontoret.

3. Problemen lösta!

Din Geek kommer på den tid ni bestämt och löser problemet åt dig. Inget krångel eller långa ledtider.

Betala per gång, månadsvis mot faktura

Varje månad samlar vi ihop hur mycket vi har hjälpt ditt företag och skickar en samlad faktura. Redovisningen blir enkel och smidig.

Eftersom ni bara betalar när ni bokar oss, slipper ni krångliga avtal och långa ledtider. Vi har alltid en tekniker redo att hjälpa er. Så långt det går ser vi till att samma Geek kommer till er varje gång.

Hjälp med teknik och IT på kontoret behöver inte vara krångligt. Gör en intresseanmälan idag och boka in en Geek nästa gång tekniken krånglar.

Pris från 699kr/h exkl. moms

Intresseanmälan

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.